KONTAKTIRAJ NAS: +90 850 241 06 83
KONTAKTIRAJ NAS: +90 850 241 06 83

Generator

Lider od Turske je DAS POWER generator

Generatori su sistemi što menjaju mehanička energija u struju od upotrebe alternatora i motora. Generatori, koji koristimo svaki dan, mogu biti primer od konverzije od hemijska energija do struje ili električni sistemi što konvertiraju svetlosne ćelije do fotoelektrični sistemi.

Koil u elektromagnetnim generator, koji se more nazvat Dynamo, nastavlja svoj pokret sečenje indukcione linije u magnetnom polju. U elektrostatičkom pogledu energije, to je rasipanje suprotnih električnih troškova dobijenog u elektrostatičkom indukaciji ili kvačilo.
Postoju kriterija za izbor generator. Ti su;
Napon, frekvencija i fazni broj generatora
Geografske i fizičke uslove u kojima će se generator koristiti
Dozvoljeni napon i kap frekvencije
Učitati karakteristike
Vrsta kontrole generatora u skladu sa načinom korišćenja

U stvari, generatori su veoma važna ideacija koje utiče na ljudski život. Ona ima funkciju za štednju života kome treba, posebno kada je u bolnicama došlo zamračenje. U velikim i sveobuhvatnim korporativnim kompanijama i fabrikama, 1 sat električne energije može dovesti do ogromnih ekonomskih gubitaka. U takvim slučajevima generator je ekonomski spasavač. U bankama i IT kompanijama gde se pravi dokument sa velikim kompjuterima, gubitak električne energije na trenutak izaziva velike finansijske gubitke. Prevencija ovih rizika obezbeđuje generatori. Danas je generator jedan od razloga za efikasnost i uspeh mnogih kompanija, a to je veoma preferirani tehnološki proizvod koji nastavlja da bude rasprostranjen.

Related Posts

Leave a Reply