KONTAKTIRAJ NAS: +90 850 241 06 83
KONTAKTIRAJ NAS: +90 850 241 06 83

Prodaja dizelskih generatora

Naša potreba za električnom energijom u svakom aspektu naših života se povećava postepeno. Nikada ne želimo da izgubimo pogodnost u centru naših života i da iskusite prekid svakodnevnog rutine i naših radova. Dakle, sektor koji ispunjava pitanje; sektor generatora ušo u fazu. Sa proizvodnjom generatore, problemi kao što su isključenja struje nestali su i proizvođači su počeli da olakšajnu. Generatori različitih vrsta koji će se koristiti u svim firmama i firmama olakšavaju naše živote. Oni, koji se proizvode u dva tipa kao i dizel i dizela, razlikuju se u pogledu oblasti korišćenja.

Generatora dizel goriva korišćen sa dizel gorivom i jedan je od vrsta generatore. U okviru dizel generatora dizel gorivo je izgorelo i pretvoreno u mehaničku energiju, a zatim na električnu energiju. Dizel gorivo se ne može lako narezati, jeftinije je, lako je nači, rezervoar za gorivo je velik, a cena održavanja je velika.

Dizel generatori se proizvode između 5kVA i 2500 kVA pod standardnim uslovima proizvodnje. Cena po jedinici proizvedene energije je veća od modela benzina. Oni imaju duži životni vek. Proizvode se za teške uslove rada. Mogu se pronaći mnogo lakše i prodati kao drugi generatori u ruci.

Dizel ili benzinski generator? Moremo da ti odgovorimo za to pitanje
Ako vam je potreban generator malog obima, možemo da napravimo poređenje jer se generatori benzina proizvode maksimalno 15 kVA. Generatori se proizvode kao dizel, pri čemu premašuje 15 kVA.

Related Posts

Leave a Reply